Peruna-kukkakaalimureke ja pinaatti-sitruskastike

Peruna-kukkakaalimureke ja pinaatti-sitruskastike

ANNOSKOKO: 360 G

Annos: mureketta 280 g ja kastiketta 80 g

34 annosta. 2 kpl 1/1-65 GN, 17 annosta / vuoka TAI 3 kpl 40 cm vuokaleipävuokaa, 17 annosta / vuoka

Ainekset

33 Serving(s)

1

Ohje

  • 4 kg peruna, raaka
  • 2.5 kg Kukkakaali, lohko, tuore
  • 0.8 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 0.8 kg paprika, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 0.8 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 1 kg kananmuna
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.1 kg maissitärkkelys
  • 0.12 kg basilika, pilkottu, tuore
  • kg timjami, kuivattu
  • 0.06 kg yrttisuola
  • kg mustapippuri, jauhe
  • kg muskottipähkinä, jauhe
  • 2.5 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
  • 0.24 kg sitruuna, kuori ja mehu
  • 0.16 kg limetti, kuori ja mehu
  • 0.2 kg pinaatti, hienonnettu, pakaste
  • kg yrttisuola
  • 0.03 kg hunaja, juokseva
Vaikeusaste

Peruna-kukkakaalimureke ja pinaatti-sitruskastike ohje

  1. Kypsennä perunat ja soseuta.
    Kypsennä kukkakaalilohkot.
    Hienonna purjo ja pilko paprikat.
    Sekoita perunasose, kukkakaali, paprika, kerma, kananmunat, öljy, maissitärkkelys ja mausteet.


    Nostele massa vuokiin.
    Paista 175 asteessa n. 40 minuuttia. Jäähdytä mureke kylmäksi.
    Leikkaa annospaloiksi ja kuumenna uunissa.



    Pinaatti-sitruskastike:
    Sekoita jogurtin joukkoon sitrusten kuori, mehu, pinaatti ja mausteet.
    Tarjoa erikseen murekkeen kanssa.