Patonkieväs

Patonkieväs

ANNOSKOKO: 100 G

Ainekset

5 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.25 kg moniviljapatonki, raakapakaste
  • 0.15 kg porkkana, raaste, tuore
  • 0.05 kg tuorejuusto, maustamaton, kevyt, 13 %
  • 0.05 kg ananas, murska, säilyke
  • 0.03 kg kananmunamassa
  • kg curryjauhe
  • kg kananmuna, voiteluun
  • kg unikonsiemen, koristeluun
Vaikeusaste

Patonkieväs ohje

  1. Leikkaa paistamaton patonki pitkittäin taskuksi.

    Sekoita täyteaineet ja täytä patongin tasku. Paina patonki tiukasti kiinni.





    Voitele patongin pinta kananmunalla ja koristele siemenillä.
    Paista patonki pakkauksen paisto-ohjeen mukaan kypsäksi.
    Leikkaa jäähtynyt patonki annospaloiksi ja tarjoa lisäksi esimerkiksi juures- tai kurkkutikkuja.