Papu-fetajuustosalaatti

Papu-fetajuustosalaatti

ANNOSKOKO: 300 G

Ainekset

25 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.15 kg rypsiöljy
  • 0.7 kg sipuli, kuutio, tuore
  • 3 kg peruna, kuutio, kypsä
  • 2 kg papu, vihreä, pakaste
  • 1 kg paprika, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 0.6 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.01 kg basilika, kuivattu
Vaikeusaste

Papu-fetajuustosalaatti ohje

  1. Kuumenna öljy padassa.
    Lisää sipuli ja peruna. Kuumenna hetki.
    Lisää keitetyt pavut.
    (Liota papuja yön yli. Kaada liotusvesi pois. Keitä papuja 45 min.)

    Lisää vihreä papu, paprika ja salaattijuusto. Kuumenna.

    Mausta.