Paistetut vegenuudelit

Paistetut vegenuudelit

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 1.5 kg paprika, mix, suikale, tuore
  • 1.5 kg kukkakaali, nuppu, tuore
  • 1.5 kg sipuli, lohko, tuore
  • 1.5 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1.5 kg maissi, jyvä, pakaste
  • 10 kg munanuudeli, vedessä liotettu
  • 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.02 kg inkivääri, murska säilyke
  • 0.01 kg kirveli, kuivattu
  • 0.01 kg kurkuma, jauhe
  • 0.03 kg sokeri
  • 0.5 kg soijakastike
  • 0.6 kg vesi
  • 2 kg munakokkeli, kylmä
Vaikeusaste

Paistetut vegenuudelit ohje

  1. Kuumenna öljy pannussa. Lisää paprika, kukkakaali, sipuli ja porkkana. Kuullota hetki.



    Lisää maissi.
    Lisää nuudelit ja kuumenna seos.

    Lisää mausteet, soija ja vesi. Kuumenna hetki.







    Tarjoa kokkeli nuudeliannoksen päältä tai erikseen.

    Vinkki: Kuullota kasvikset padassa ja kypsennä hetki. Lisää liotetut nuudelit ja mausteet. Lado vuokiin ja lämmitä erissä miedolla lämmöllä uunissa.