Kolmen kaalin kukko

Kolmen kaalin kukko

ANNOSKOKO: 100 G

Ainekset

60 Serving(s)

1

Ohje

  • 1.2 kg kukkakaali, pakaste
  • 1.2 kg parsakaali, pakaste
  • 1.2 kg ruusukaali, pakaste
  • 1 kg vesi
  • 0.1 kg kastiketiiviste, vaalea
  • 0.2 kg tuorejuusto, ruohosipuli, 13 %
  • kg yrttisekoitus, suolaton
  • kg valkopippuri, jauhe
  • 1.44 kg ruisperunataikina
Vaikeusaste

Kolmen kaalin kukko ohje

  1. Lado jäiset kaalit 1/2 GN-vuoan pohjalle / 15 annosta.


    Sekoita kastikeaines kylmään veteen, kiehauta.
    Lisää tuorejuusto ja mausteet. Kaada kastike kaalien päälle.


    Peitä kaalit taikinalevyllä, pistele pinta. Paista 170 asteessa n. 25 minuuttia.

    Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden ja kastikkeen lisäkkeenä.