Kippari-Kallen voimavuoka

Kippari-Kallen voimavuoka

ANNOSKOKO: 250 G

20 annosta. 1 kpl 1/1-65 GN, 20 annosta / vuoka.

Ainekset

20 Serving(s)

1

Ohje

  • 1 kg porkkana, tuore
  • 0.5 kg juuriselleri, tuore
  • 1 kg peruna, tuore
  • 1 kg palsternakka, tuore
  • 1 kg lanttu, tuore
  • 0.25 kg korppujauho
  • 0.5 kg kananmunamassa
  • 0.03 kg suola
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.02 kg valkosipulinen yrttimauste, suolaton
  • 0.1 kg siirappi
  • 0.5 kg pinaatti, tuore
  • 0.01 kg suola
  • kg muskottipähkinä, jauhe
Vaikeusaste

Kippari-Kallen voimavuoka ohje

  1. Pilko porkkana, juuriselleri, peruna, palsternakka ja lanttu.
    Höyrytä juurekset kevyesti ja jauha soseeksi.
    Lisää kasvissoseeseen korppujauho, kananmunamassa, mausteet ja siirappi.







    Höyrytä pestyt pinaatinlehdet ja mausta suolalla ja muskottipähkinällä.

    Levitä puolet kasvissoseesta voideltuun GN-vuokaan. Levitä seuraavaksi pinaattitäyte ja viimeksi loppu kasvissose vuokaan.
    Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla 160 asteessa noin 1 tunti.
    Tarjoa salaatin kanssa.