Kesäkurpitsa-puolukkakakku

Kesäkurpitsa-puolukkakakku

ANNOSKOKO: 150 G

24 annosta. 1 kpl 1/1-65 GN, 24 annosta / vuoka

Ainekset

24 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.12 kg ohrakas
  • 0.45 kg vehnäjauho
  • 0.3 kg sokeri
  • 0.25 kg fariinisokeri
  • 0.01 kg leivinjauhe
  • 0.04 kg vaniljasokeri
  • 0.4 kg margariini, laktoositon, 60 %
  • 0.5 kg kananmunamassa
  • 0.04 kg minttu, pilkottu, tuore
  • 0.4 kg puolukka, tuore tai pakaste
  • 0.4 kg kesäkurpitsa, raaste, tuore
  • 0.8 kg tuorejuusto, maustamaton, kevyt, 13 %
  • 0.2 kg sokeri
  • 0.2 kg sokeri
  • 0.04 kg vaniljasokeri
  • 0.2 kg puolukka, tuore tai pakaste
Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-puolukkakakku ohje

  1. Voitele ja korppujauhota GN-vuoka.
    Sekoita kuivat aineet keskenään.

    Lisää sulatettu rasva, kananmunamassa, minttu, puolukka ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa. Sekoita.
    Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista yhdistelmäuunissa 16 anteessa noin 45 minuuttia. Kokeile kypsyys.
    Kumoa hiukan jäähtynyt kakku tarjoiluvadille.


    Kuorrutus:
    Vatkaa tuorejuusto ja sokerit kuohkeaksi. Levitä seos jäähtyneen kakun päälle. Koristele puolukoilla.