Kasvispaella

Kasvispaella

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 3 kg riisi-kauraseos
  • 0.5 kg punaviinietikka
  • 0.06 kg kardemumma
  • 5 kg vesi
  • 0.25 kg rypsiöljy
  • 0.07 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.2 kg fariinisokeri
  • 0.1 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.06 kg suola
  • 0.03 kg kurkuma
  • 0.02 kg kumina
  • 8 kg kasvissekoitus (paprika, minimaissi, pitkä papu, kukkakaali ja pikkuporkkana), pakaste
  • 1 kg sipuli, kuutio, pakaste
Vaikeusaste

Kasvispaella ohje

  1. Laita riisi vuokaan ja sekoita vedestä ja mausteista liemi.
    Kaada liemi vuokaan.
    Höyrytä riisejä 20 minuuttia.








    Höyrytä kasvikset kypsiksi reiällisessä vuoassa.
    Yhdistä riisit ja kasvikset sekä tarkista maku.
    Koristele ruoka kananmunan puolikkailla, tillillä ja sitruunanlohkoilla.