Kasvislasagnette

Kasvislasagnette

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.15 kg rypsiöljy
  • 1 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 3 kg porkkana, suikale, tuore
  • 2.5 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 1 kg pinaatti, pakaste
  • 1.5 kg palsternakka, suikale, pakaste
  • 4 kg vesi
  • 2 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 2 kg maito, kevyt
  • 0.04 kg suola
  • 0.11 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.01 kg muskottipähkinä, jauhettu
  • 0.28 kg maissitärkkelys
  • 0.2 kg juusto, raaste, 15 %
  • 2 kg lasagnepala
Vaikeusaste

Kasvislasagnette ohje

  1. Freesaa öljyssä sipuli.
    Lisää porkkanapalat ja anna niiden kypsyä hieman.
    Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pataan.
    Lisää myös pinaatti ja palsternakka.

    Lisää vesi, ruokakerma, maito ja mausteet.




    Suurusta kastike ja lisää juustoraaste.
    Laita voideltuihin 1/1-100 GN-vuokiin kerroksittain kastiketta ja lasagnepaloja. Alin ja ylin kerros kastiketta.
    Paista höyrypaistolla 150 asteessa 20 minuuttia ja 170 asteessa 20 minuuttia.