Kasvis-perunacurry
NNOSKOKO: 340 G
Annos: Curry 300 g ja jogurttikastike 40 g, 100 annosta 5 kpl 1/1-100 GN, 20 annosta / vuoka
Ainekset
100 Serving(s)
1Ohje
- 1.5 kg linssi, raaka
- 5 kg porkkana, tuore
- 6.5 kg peruna, tuore
- 3 kg palsternakka, tuore
- 1.5 kg selleri, tuore
- 2.5 kg sipuli, tuore
- 5 kg kesäkurpitsa, tuore
- 3 kg paprika, punainen, tuore
- 0.5 kg rypsiöljy
- 2.5 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
- 0.14 kg valkosipuli, murska, tuore
- 0.12 kg suola
- 0.26 kg currymausteseos
- 0.08 kg curryjauhe
- 0.4 kg korianteri, tuore
- 3 kg jogurtti, maustamaton, vl, 2,5 %
- 1 kg mangosose
- 0.2 kg fariinisokeri
- 0.3 kg sitruunamehu
- 0.02 kg inkivääri, raaste, tuore
Vaikeusaste
Kasvis-perunacurry ohje
- Huuhtele linssit ja keitä ohjeen mukaan.
Suikaloi kaikki kasvikset vihannesleikkurin karkealla terällä.
Freesaa kuumassa öljyssä porkkana ja peruna. Lisää palsternakka, selleri ja sipuli, freesaa ja jätä rapeiksi.
Jaa kasvisseos pannulta 1/1-100 GN-vuokiin, noin 4,5 l / vuoka.
Lisää vuokiin keitetyt linssit, 6 dl / vuoka.
Freesaa kesäkurpitsa- ja parikasuikaleet, jätä rapeiksi. Jaa kesäkurpitsa-paprikaseos vuokiin, 2,5 l / vuoka.
Sekoita kaikki freesatut kasvikset vuoissa.
Sekoita ruokakermaan valkosipulimurska, suola, curry-mausteseos ja curry.
Jaa neste vuokiin 5,5 dl / vuoka ja sekoita seosta välillä, jotta mausteet pysyvät tasaisesti ruokakermassa.
Kuumenna kasvikset 180 asteessa kiertoilmauunissa.
Ripottele korianterisilppua valmiin ruoan päälle.
Kastike: Sekoita ruokajogurttiin mangosose, fariinisokeri, sitruunanmehu ja inkivääri. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Vuokajako 1/1-100 GN
4,500 l porkkana-peruna- palsternakka-selleri-sipuliseosta
0,600 l linssejä
2,500 l kesäkurpitsa- paprikaseosta
0,550 l ruokakerma-mausteseosta