Aasialainen kaali-viherpapusalaatti

Aasialainen kaali-viherpapusalaatti

ANNOSKOKO: 60 G

Luokka: 
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit, Palkokasvit

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Aasialainen kaali-viherpapusalaatti ohje

  1. Raasta kaali ja porkkana hienolla terällä.

    Höyrytä papuja 2 minuuttia ja jäähdytä ne.
    Lisää seesamöljy, omenaviinietikka, suola ja pippuri kaali-porkkanaraasteeseen. Sekoita huolellisesti, jotta raaste maustuu.
    Lisää pavut.
    Lisää persilja.

    Paahda auringonkukansiemeniä 200 asteisessa uunissa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.
    Lisää soijakastike kuumiin siemeniin. Tarjoile siemenet salaatin päällä tai erikseen.

    Vinkki: Paahdetut auringonkukansiemenet sopivat hyvin myös keittojen lisäkkeeksi.


Ylös