Valkosipuli-fenkolikeitto

Valkosipuli-fenkolikeitto

ANNOSKOKO: 250 G

Ainekset

15 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.08 kg rypsiöljy
  • 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.8 kg salaattifenkoli, viipale, tuore
  • 2.25 kg vesi
  • 0.45 kg sulatejuusto, viherpippuri, 22 %
  • 0.08 kg vehnäjauho, puolikarkea
  • 0.45 kg maito, rasvaton
  • 0.03 kg basilika, pilkottu, tuore
  • 0.02 kg oregano, pilkottu, tuore
  • 0.08 kg kevätsipuli, pilkottu, tuore
  • 0.1 kg paahdettuja leipäkuutioita
Vaikeusaste

Valkosipuli-fenkolikeitto ohje

  1. Kuumenna öljy padassa ja kiehauta valkosipulimurska.
    Lisää suikaleiksi leikatut salaattifenkolit.
    Kypsennä 5 minuuttia.
    Lisää vesi ja paloiteltu juusto. Keitä 15 minuuttia.


    Sekoita vehnäjauhot ja maito. Kaada seos pataan koko ajan sekoittaen.
    Kypsennä 10 minuuttia.
    Lisää silputut tuoreyrtit ja kevätsipuli sekä tarvittaessa suolaa. Kiehauta.


    Tarjoa keitto paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

    Vinkki: Voit käyttää fenkolin tilalla porkkanaa.