Rosamundasoppa ja tomaatti-kinkkusattumat

Rosamundasoppa ja tomaatti-kinkkusattumat

ANNOSKOKO: 350 G

Annos: keittoa 350 g ja 60 g tomaatti-kinkkulisäkettä

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 8 kg vesi
  • 0.13 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 5.5 kg peruna, rosamunda, tuore
  • 2 kg purjosipuli, pala, tuore
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.03 kg suola
  • 1.7 kg hapankaali
  • 1.5 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.02 kg persilja, pilkottu, tuore
  • 1.5 kg tomaatti, lohko, tuore
  • 1.5 kg kinkku, suikale tai kuutio, 3 %
Vaikeusaste

Rosamundasoppa ja tomaatti-kinkkusattumat ohje

  1. Laita pataan vesi, kasvisliemijauhe, peruna ja purjo. Keitä kasvikset kypsiksi ja soseuta ne.
    Mausta keitto.




    Lisää hapankaali ja ruokakerma.

    Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.


    Lohko tomaatit. Lisää joukkoon kinkku. Tarjoa erikseen keiton lisäkkeenä.

    Muita lisäkevaihtoehtoja:
    kalakuutioita ja pinaattia
    porkkanakuutioita ja meetvurstisuikaleita
    raejuustoa ja marinoituja herkkusieniä
    etikkapunajuuria ja sipulia