Kiinankaaliminestrone

Kiinankaaliminestrone

ANNOSKOKO: 300 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.01 kg salvia, kuivattu
  • 3 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 4 kg kiinankaali, suikale, tuore
  • 0.5 kg lehtiselleri, suikale, tuore
  • 1 kg purjosipuli, suikale, tuore
  • 0.4 kg rypsiöljy
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 18 kg vesi
  • 0.6 kg kasvisfondi
  • 0.4 kg tomaattisose
  • 2 kg paprika, suikale, pakaste
  • 3 kg papu, vihreä, pakaste
  • 0.5 kg makaroni, spagetti
  • 0.02 kg basilika, kuivattu
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.2 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.03 kg suola
  • 0.2 kg persilja, pilkottu, tuore
Vaikeusaste

Kiinankaaliminestrone ohje

  1. Huuhtele kasvikset. Suikaloi porkkana, kesäkurpitsa, kiinankaali, lehtiselleri ja purjo suurimmalla suikaleterällä.


    Freesaa sipuli öljyssä.

    Lisää vesi, kasvisfondi ja tomaattisose. Kuumenna.
    Lisää keittoon kasvikset kypsymisjärjestyksessä: porkkana, kesäkurpitsa, lehtiselleri, purjo, paprika ja papu. Keitä noin 5 minuuttia.
    Lisää pätkitty spagetti ja hetken päästä kiinankaali. Keitä, kunnes kasvikset ja spagetti ovat kypsiä.
    Lisää basilika, salvia, mustapippuri, kasvisliemijauhe ja suola.
    Koristele persiljalla.

    Vinkki: Keiton lisäkkeeksi sopii parmesanjuusto.