Ainekset
50 Serving(s)
1Ohje
- 0.1 kg rypsiöljy
- 3 kg porkkana, kuutio, pakaste
- 0.01 kg kurkuma
- 0.75 kg purjosipuli, suikale, tuore
- 3 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
- 9.75 kg vesi
- 0.13 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.75 kg sulatejuusto, viherpippuri, 22 %
- 0.75 kg perunasoserae
- 0.03 kg suola
Vaikeusaste
Kesäkurpitsa-juustokeitto ohje
- Kuumenna öljy. Sekoita joukkoon kurkuma ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä.
Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto.
Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa