Kahden kaalin keitto

Kahden kaalin keitto

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 2.5 kg parsa, säilyke
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.2 kg sipuli, pilkottu, pakaste
  • 0.63 kg vehnäjauho
  • 9 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.14 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 1.5 kg parsaliemi (säilyketölkistä)
  • 2.5 kg parsakaali, lohko, pakaste
  • 2.5 kg kukkakaali, lohko, pakaste
  • 0.01 kg muskottijpähkinä, auhe
  • 0.04 kg suola
  • 0.01 kg mustapippuri, jauhe
Vaikeusaste

Kahden kaalin keitto ohje

  1. Kuumenna öljy.
    Lisää joukkoon sipuli ja vehnäjauhot.


    Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.


    Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput.
    Mausta keitto.

    Vinkki: Keiton kanssa voi tarjota lämpimiä voileipiä.