Elsassilainen perunakeitto

Elsassilainen perunakeitto

ANNOSKOKO: 350 G

Luokka: 
Keitot, Kaalit, Lihat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Yrtit

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Elsassilainen perunakeitto ohje

  1. Suikaloi valkokaali ja sipuli vihannesleikkurilla (karkea terä).
    Lisää pataan vesi ja kanaliemijauhe, kiehauta.
    Lisää kiehuvaan nesteeseen kaali-sipulisuikaleet, hauduta.
    Kuutioi perunat vihannesleikkurilla 1x1 cm. Lisää perunakuutiot pataan. Hauduta n. 30 minuuttia.
    Lisää palvikinkkukuutiot.
    Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla, mustapippurilla ja muskottipähkinällä.
    Kuumenna keitto.

    Ripottele ruohosipulisilppua valmiin keiton päälle.

    Vinkki: Tarjoa keiton lisäkkeenä juustolla kuorrutettua- tai valkosipulipatonkia. Keitto voidaan tarjota kuorrutettuna ruukkukeittona (vaalea leipäviipale tai kuutioita ja juustoraastetta).


Ylös