Soijakasviskastike pastalle

Soijakasviskastike pastalle

ANNOSKOKO: 220 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.02 kg valkosipuli, viipale, tuore
  • 1 kg soijarouhe, raaka
  • kg laakerinlehti
  • 5 kg vesi
  • 2 kg kesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 0.7 kg rypsiöljy
  • 0.9 kg tomaattipyree
  • 0.2 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 1.5 kg sipuli, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 0.01 kg kurkuma
  • 0.9 kg palsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 2 kg porkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 1 kg paprika, kuutio (2x2 cm), pakaste
  • 5 kg paseerattu tomaatti tai tomaattimurska
  • 4.5 kg vesi
  • 0.01 kg basilika, kuivattu
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.01 kg oregano, kuivattu
  • 0.01 kg persilja, kuivattu
  • 0.1 kg suola
  • 0.02 kg punaviinietikka
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.2 kg basilika, pilkottu, tuore
Vaikeusaste

Soijakasviskastike pastalle ohje

  1. Viipaloi valkosipuli. Keitä soijarouhetta valkosipulin ja laakerinlehtien kanssa 10 minuuttia vedessä. Valuta ja puristele soijarouheesta ylimääräinen vesi pois. Poista laakerinlehdet.
    Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.


    Kuullota tomaattipyreetä, valkosipulia, sipulia ja kurkumaa öljyssä 5 minuuttia.




    Lisää palsternakka, porkkana ja paprika. Hauduta 10 minuuttia.


    Lisää kesäkurpitsa, paseerattu tomaatti, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.
    Hauduta 60 minuuttia.





    Lisää suola, punaviinietikka, mustapippuri ja tuore basilika.
    Soseuta kastike sauvasekoittimella.

    Vinkki: Lisää kastikkeen päälle hiukan kylmäpuristettua oliiviöljyä ja sitruunamehua.