Sieniratatouille

Sieniratatouille

ANNOSKOKO: 220 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 1.2 kg tomaattimurska
  • 1 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
  • 0.2 kg omenaviinietikka
  • 1 kg vesi
  • 3 kg herkkusieni, kuuito, tuore
  • 0.4 kg chilikastike, sweet
  • 1 kg paprika, vihreä, kuutio, tuore
  • 1 kg aurinkokuivattu tomaatti, ilman öljyä
  • 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 1 kg osterivinokas, kuutio, tuore
  • 0.1 kg sokeri
  • 3 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 0.2 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 2 kg sipuli, kuutio, tuore
  • 0.02 kg mustapippuri, rouhe
Vaikeusaste

Sieniratatouille ohje

  1. Puhdista sienet, huuhtele kesäkurpitsa ja paprika.
    Paloittele sienet kuutioiksi.
    Paloittele sipuli, paprika ja kesäkurpitsa kuutioiksi.
    Freesaa kasvikset öljyssä.



    Lisää vesi, valkosipuli, kasvisliemijauhe, tomaattimurska, chilikastike, sokeri ja mustapippuri.
    Hauduta kasvikset "al dente".




    Lisää omenaviinietikka ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuumenna. Tarkista maku.

    Vinkki: Tarjoa lisäkkeenä keitettyä perunaa tai runsaskuituista pastaa / riisiä.