Kikhernecurry

Kikhernecurry

ANNOSKOKO: 220 G

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Palkokasvit, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Kikhernecurry ohje

  1. Irrota kukkakaalin kukinnot.
    Kuori ja raasta inkivääri.
    Hauduta sipulia, inkivääriä, valkosipulia, juustokuminaa, korianteria, kurkumaa, cayennea ja paprikaa 5 minuuttia öljyssä.


    Lisää peruna, porkkana ja keitetyt kikherneet ja hauduta muutamia minuutteja.
    Lisää vesi, garam masala ja ananasmehu. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä.
    Freesaa tai höyrytä kukkakaali kovan kypsäksi.
    Lisää herneet, suola, sitruunamehu ja lopuksi korianteri.
    Lisää kukkakaalia curryyn sitä mukaa, kuin asetat ruokaa tarjolle.

    Vinkki: Jos käytät pakastettua kukkakaalia, lisää se hiukan ennen tarjoilua. 


Ylös