Bami Goreng

Bami Goreng

ANNOSKOKO: 220 G

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sydänmerkki-ateriat, Juurekset, Palkokasvit, Sienet, Sipulit

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Bami Goreng ohje

  1. Viipaloi herkkusienet.
    Kuori ja raasta inkivääri.
    Kuumenna öljy kippipannulla tai -kattilassa. Lisää herkkusienet, inkivääri, purjo, valkosipuli ja kurkuma.
    Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

    Lisää chilitahna, ananasmurska ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia.

    Lisää keitetyt mustapavut, palsternakka ja porkkana. Hauduta 10 minuuttia.

    Lisää vihreät pavut, paprika, soijakastike, suola ja sitruunamehu. Hauduta 5 minuuttia ja tarjoile pastan tai nuudelien kanssa.
    Lisää vettä tarvittaessa.

    Vinkki: Saat annoksesta gluteenittoman käyttämällä gluteenitonta soijaa ja runsaskuituista pastaa. Kastike käy myös runsaskuituisen riisin kanssa, jolloin nimi on Nasi Goreng.


Ylös