Kultainen kasvisrisotto

Kultainen kasvisrisotto

ANNOSKOKO: 250 G

Ainekset

15 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.05 kg rypsiöljy
  • 0.01 kg kurkuma, jauhe
  • kg kumina
  • kg mustapippuri, rouhe
  • 0.02 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.3 kg kanttarelli
  • 0.5 kg riisi, risotto
  • 2 kg vesi
  • 0.02 kg suola
  • 0.03 kg hunaja, juokseva
  • 0.3 kg porkkana, suikale, pakaste
  • 0.2 kg paprika, keltainen, suikale, tuore
  • 0.2 kg paprika, oranssi, suikale, tuore
  • 0.15 kg vahapapu, pala, (pakaste)
  • 0.15 kg sipuli, suikale, tuore
Vaikeusaste

Kultainen kasvisrisotto ohje

  1. Kuumenna öljy, mausteet ja valkosipuli padassa.





    Lisää sienet ja anna kiehua minuutin ajan.
    Lisää riisi ja kuullota läpikuultavaksi.
    Lisää kiehuva vesi pienissä erissä, niin että risottopata porisee koko ajan.
    Lisää suola ja hunaja.

    Lisää kasvikset ja kypsennä 15 minuuttia.
    Katkaise lämmönlähde ja anna muhia kannen alla 10 - 15 minuuttia.

    Vinkki: Tarjoa kasvisruokana tai muiden ruokien lisukkeena.