Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille

Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 3 kg paprika, lohko (3x3 cm), tuore
  • 0.01 kg basilika, kuivatt
  • 0.05 kg sokeri
  • 3.5 kg porkkana, lohko, tuore
  • 0.01 kg oregano, kuivattu
  • 3 kg tomaatti, keltainen, lohko, tuore
  • 3.5 kg kalkkuna, paistisuikale (maustettu), sous vide
  • 0.05 kg suola
  • 2 kg kelta- tai punajuuri, lohko, tuore
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.4 kg appelsiinimehutiiviste
  • 3 kg sipuli, lohko, tuore
  • 0.5 kg vesi
  • 0.02 kg curryjauhe
  • 0.03 kg valkosipuli, murska, tuore
Vaikeusaste

Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille ohje

  1. Kuumenna öljy padassa. Lisää curry, porkkana ja keltajuuri. Hauduta muutama minuutti.


    Lisää sipuli ja hauduta.
    Lisää paprika, tomaatti, kypsä kalkkuna ja kuumenna.



    Lisää vesi, mausteet ja appelsiinimehu. Hauduta hetki.




    Mausta suolalla ja sokerilla.

    Vinkki: Lihan voi korvata samalla määrällä kasviksia.