Juuresratatouille

Juuresratatouille

ANNOSKOKO: 200 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.25 kg siirappi
  • 2.5 kg porkkana, kuutio, tuore
  • 0.02 kg laakerinlehti
  • 2.3 kg vesi
  • 1.5 kg palsternakka, kuutio, tuore
  • 0.02 kg maustepippuri, rouhe
  • 0.8 kg lehtiselleri, tuore
  • 1 kg tomaattimurska
  • 0.01 kg rosmariini, kuivattu
  • 2.5 kg lanttu, kuutio, tuore
  • 0.2 kg persilja, tuore
  • 0.25 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
Vaikeusaste

Juuresratatouille ohje

  1. Kuutioi lanttu, porkkana ja palsternakka kuutioiksi vihannesleikkurilla (suurin terä).

    Laita pataan lanttu, porkkana ja palsternakka sekä tomaattimurska, kasvisliemijauhe, laakerinlehti, maustepippuri, rosmariini, siirappi ja vesi.
    Keitä juureksia n. 15 minuuttia.



    Paloittele ja lisää lehtiselleri. Jatka keittämistä 10 minuuttia.
    Tarjolle vietäessä ripottele ratatouillen pinnalle persiljasilppua.

    Käyttövinkki: Tarjoa keitetyn perunan tai riisin kanssa.