Sienikrepit

Sienikrepit

ANNOSKOKO: 300 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 1.5 kg riisi-kauraseos
  • 2.5 kg vesi
  • 0.03 kg kasvisliemijauhe
  • 0.2 kg öljy
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 1 kg herkkusieni, viipale, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 1.5 kg tuorejuusto, ruohosipuli, 13 %
  • 0.02 kg sienijauhe
  • 0.03 kg suola
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 5 kg ohukaiset, isot
  • 1 kg juusto, raaste, 15 %
Vaikeusaste

Sienikrepit ohje

  1. Keitä riisi höyryssä kasvisliemijauheella maustetussa vedessä.


    Freesaa kasvikset ja sienet öljyssä.
    Lisää keitetty riisi joukkoon.



    Lisää tuorejuusto hieman jäähtyneeseen seokseen ja mausta. Myös kirveliä ja meiramia voi käyttää.




    Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.
    (100 g täytettä / ohukainen,
    24 ohukaista / 1/1-65 GN-vuoka.)
    Ripottele juustoraaste pinnalle.
    Gratinoi 180 asteessa n. 15 minuuttia.

    Ohukaisten kanssa voi tarjota raikasta salaattia ja kermaviilikastiketta.