Meksikon pintopapupata

Meksikon pintopapupata

ANNOSKOKO: 220 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 3.5 kg kesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 0.1 kg suola
  • 3 kg pintopapu, keitetty
  • 0.3 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.3 kg jalopeno, viipale, säilött
  • 2 kg vesi
  • 2 kg paprika, punainen, kuutio (2x2 cm), tuore
  • kg mustapippuri, rouhe
  • 2.5 kg porkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 0.7 kg tomaattipyree
  • 1.5 kg papu, vihreä, pakaste
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 1.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 0.1 kg limetin mehu
  • 0.5 kg juuriselleri, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 0.03 kg korianteri, jauhe
  • 0.1 kg sokeri
  • 0.01 kg oregano, kuivattu
  • 0.6 kg rypsiöljy
  • 0.1 kg korianteri, pilkottu, tuore
  • 1.5 kg palsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 5 kg tomaattisose, paseerattu
Vaikeusaste

Meksikon pintopapupata ohje

  1. Kuutioi kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi (n. 2x2 cm). Kuutioi paprika kuutioiksi (n. 2x2 cm). Viipaloi purjo.
    Kuullota purjoa, valkosipulia, tomaattipyreetä ja korianteria miedolla lämmöllä öljyssä 5 minuuttia.

    Lisää paseerattu tomaatti, vesi, timjami, oregano, keitetyt pintopavut, porkkana, selleri ja palsternakka.
    Hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.