Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille

Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille

ANNOSKOKO: 350 G

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sydänmerkki-ateriat, Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille ohje

  1. Kuumenna öljy padassa. Lisää curry, porkkana ja keltajuuri. Hauduta muutama minuutti.


    Lisää sipuli ja hauduta.
    Lisää paprika, tomaatti, kypsä kalkkuna ja kuumenna.



    Lisää vesi, mausteet ja appelsiinimehu. Hauduta hetki.




    Mausta suolalla ja sokerilla.

    Vinkki: Lihan voi korvata samalla määrällä kasviksia.


Ylös