Kesäkurpitsa-porkkanasalaatti

Kesäkurpitsa-porkkanasalaatti

ANNOSKOKO: 180 G

Ainekset

10 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.2 kg kevätsipuli, pilkottu, tuore
  • 0.8 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
  • 0.5 kg porkkana, viipale, tuore
  • 0.01 kg suola
  • 0.15 kg oliiviöljy
  • kg viherpippuri
  • 0.01 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.03 kg sitruunamehu
  • 0.4 kg salaattijuusto, kuuito, suolavedessä, 10 %
Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-porkkanasalaatti ohje

  1. Leikkaa kesäkurpitsat ja porkkanat läpinäkyvän ohuiksi viipaleiksi. Ripottele suola pinnalle ja anna mehustua keittiölämpötilassa 20 minuuttia.
    Valuta neste pois, lisää oliiviöljy, viherpippurit, valkosipuli ja sitruunamehu. Sekoita.


    Lisää silputut sipulit ja murennettu salaattijuusto.
    Tarjoa sellaisenaan tai leikkaa joukkoon vihreää salaattia.