Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

ANNOSKOKO: 170 G

20 annosta 1 kpl 1/1 - 30 GN, 20 annosta / vuoka

Luokka: 
Leivonnaiset, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat ja pienet syötävät, Juurekset, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

20 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras ohje

  1. Painele sulatetut perunaruis-
    taikinalevyt papereineen 1/1-30 GN-vuokaan. Kiertoilmapaista piirakkapohjaa 175 asteessa 15 min.
    Kuutioi porkkana, paprika, kesäkurpitsa ja sipulit vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
    Kuullota jauheliha. Lisää öljy ja kuutioidut kasvikset. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta seos.
    Levitä jauheliha-kasvisseos esipaistetun pohjan päälle.
    Riko kananmunien rakenne. Sekoita jogurtti, kananmunamassa ja juustoraaste.
    Kaada jogurttimunaseos kasvisseoksen päälle.
    Kiertoilmapaista 175 asteessa noin 25 minuuttia.


Ylös