Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

ANNOSKOKO: 170 G

20 annosta 1 kpl 1/1 - 30 GN, 20 annosta / vuoka

Ainekset

20 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.72 kg perunaruistaikina, pakaste
  • 0.2 kg porkkana, kuutio, tuore
  • 0.2 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
  • 0.2 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 0.3 kg sipuli, kuutio, tuore
  • kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.6 kg jauheliha, nauta, 10 %
  • 0.02 kg rypsiöljy
  • kg mustapippuri, rouhe
  • 0.01 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • kg suola
  • kg basilika, kuivattu
  • 0.07 kg tomaattipyree
  • 0.4 kg kananmuna
  • 1 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
  • 0.4 kg emmentaljuusto, raaste, 15 %
Vaikeusaste

Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras ohje

  1. Painele sulatetut perunaruis-
    taikinalevyt papereineen 1/1-30 GN-vuokaan. Kiertoilmapaista piirakkapohjaa 175 asteessa 15 min.
    Kuutioi porkkana, paprika, kesäkurpitsa ja sipulit vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
    Kuullota jauheliha. Lisää öljy ja kuutioidut kasvikset. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta seos.
    Levitä jauheliha-kasvisseos esipaistetun pohjan päälle.
    Riko kananmunien rakenne. Sekoita jogurtti, kananmunamassa ja juustoraaste.
    Kaada jogurttimunaseos kasvisseoksen päälle.
    Kiertoilmapaista 175 asteessa noin 25 minuuttia.