Vegepannari

Vegepannari

ANNOSKOKO: 160 G

140 g, 1 kpl 1/1-65 GN, 15 annosta / vuoka

Ainekset

15 Serving(s)

1

Ohje

  • 1 kg maito, rasvaton
  • 0.3 kg vehnäjauho
  • 0.05 kg kauralese
  • 0.25 kg kananmuna
  • 0.05 kg rypsiöljy
  • 0.01 kg suola
  • 0.01 kg sokeri
  • 0.7 kg vihannessekoitus (parsakaali, maissi, porkkana), pakaste
  • 0.05 kg rypsiöljy
  • kg oregano, kuivattu
  • 0.01 kg sokeri
  • 0.15 kg juusto, raaste, 15 %
Vaikeusaste

Vegepannari ohje

  1. Sekoita maidon joukkoon vehnäjauhot, leseet, kananmunat, öljy ja mausteet.
    Anna taikinan turvota vähintään 20 minuuttia.




    Sekoita sulaneiden vihannesten joukkoon öljy, oregano ja sokeri.
    Kaada pannaritaikina voideltuun vuokaan ja laita kasvisseos tasaisesti pannaritaikinan päälle.


    Ripottele halutessasi juustoraastetta pinnalle.
    Paista vegepannari kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Leikkaa annospaloiksi.
    Tarjoa lämpimänä tai kylmänä esim. kurpitsasalaatin kanssa.