Täytetty perunapannari

Täytetty perunapannari

ANNOSKOKO: 80 G

60 annosta. 4 kpl 11-30 GN, 15 annosta / vuoka.

Ainekset

60 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.4 kg vehnäjauho
  • 0.2 kg perunasoserae
  • 1.2 kg kananmuna
  • 2 kg maito, kevyt
  • 0.01 kg suola
  • 0.8 kg pinaatti, pakaste
  • 0.8 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.4 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • kg pippurisekoitus
  • kg muskottipähkinä, jauhe
Vaikeusaste

Täytetty perunapannari ohje

  1. Sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun 1/1 GN-vuokaan.
    Paista 170 asteessa 15 minuuttia.
    Jaa kypsä pohja kahtia / 15 annosta.

    Varaa pinaattia kaksinkertainen käyttöpainon määrä (= 1,6 kg), sulata ja valuta. Kuullota pinaatti sipulin kanssa pannulla. Lisää salaattijuusto ja mausteet. Levitä täyte pannukakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas päälle.
    Kuumenna 170 asteessa 10 minuuttia.

    Vinkki: Tarjoa esimerkiksi keiton tai kalaruoan lisäkkeenä.