Porkkanapannari

Porkkanapannari

ANNOSKOKO: 250 G

10 annosta (á 250 g), 2 kpl 1/1-45 GN, 5 annosta / vuoka.

Ainekset

10 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.45 kg vehnäjauho
  • 0.01 kg suola
  • kg muskottipähkinä, jauhettu
  • 1.5 kg maito, kevyt
  • 0.4 kg kananmunamassa
  • 0.3 kg porkkana, raaste, tuore
  • 0.03 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore
  • 0.14 kg juusto, raaste, 15 %
Vaikeusaste

Porkkanapannari ohje

  1. Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon.



    Lisää maito hyvin sekoittaen.

    Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
    Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan.

    Ripottele juustoraaste pinnalle.
    Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
    Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.