Parsakaali-fetaherkku

Parsakaali-fetaherkku

ANNOSKOKO: 350 G

50 annosta. 4 kpl 1/1-30 GN, 12 annosta / vuoka

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 3.6 kg ruisperunataikina
  • 6 kg parsakaali, kukinto, pakaste
  • 0.75 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.75 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.13 kg kapris
  • 1.25 kg kananmunamassa
  • 5 kg maito, rasvaton
  • 0.05 kg sinappi
  • 0.07 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.03 kg valkosipulinen yrttimauste, suolaton
  • 1 kg juustoraaste, 15 %
Vaikeusaste

Parsakaali-fetaherkku ohje

  1. Levitä taikinat GN-vuokiin.
    Esipaista pohja 175 asteessa 15 minuuttia.

    Höyrytä parsakaalia 3 minuuttia. Levitä parsakaali, salaattijuusto ja kapris paistetulle pohjalle.


    Sekoita munamaito ja mausta. Kaada piirakan päälle.





    Levitä juustoraaste pinnalle. Paista 160 asteessa 30 minuuttia.

    Vinkki: Ohjeella voi tehdä myös helpon lisäkkeen jättämällä pohjataikinan pois.