Nuudelikeitto

Nuudelikeitto

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.1 kg rypsiöljy
  • 0.02 kg paprikajauhe
  • 0.02 kg inkivääri, jauhe
  • 0.5 kg siitakesieni, tuore
  • 10 kg vesi
  • 5.5 kg juuressuikalesekoitus (porkkana, selleri, purjo, palsternakka), pakaste
  • 0.15 kg soijakastike
  • 0.13 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0.01 kg sienijauhe
  • 0.01 kg rakuuna, kuivattu
  • 0.03 kg suola
  • 0.5 kg nuudeli, vehnä
  • 1.5 kg vesi
Vaikeusaste

Nuudelikeitto ohje

  1. Kuumenna öljy ja lisää mausteet ja sienet.




    Lisää vesi ja juuressuikaleet.
    Mausta keitto.








    Lisää pilkotut nuudelit ja vesi viimeisenä. Nuudelien tilalla voi käyttää myös ruismakaronia.
    Keiton kanssa voi tarjota juustoraastetta ja leipäkuutioita.