Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kesäkurpitsa-juustokeitto

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.1 kg rypsiöljy
  • 3 kg porkkana, kuutio, pakaste
  • 0.01 kg kurkuma
  • 0.75 kg purjosipuli, suikale, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 9.75 kg vesi
  • 0.13 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.75 kg sulatejuusto, viherpippuri, 22 %
  • 0.75 kg perunasoserae
  • 0.03 kg suola
Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-juustokeitto ohje

  1. Kuumenna öljy. Sekoita joukkoon kurkuma ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä.




    Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto.



    Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa