Karibialainen kasvishöystö

Karibialainen kasvishöystö

ANNOSKOKO: 220 G

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit, Palkokasvit, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sienet

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Karibialainen kasvishöystö ohje

  1. Puolita kiinankaali ja suikaloi se ohueksi.
    Viipaloi herkkusienet.
    Viipoi purjo.
    Kuori ja raasta inkivääri.
    Kuullota herkkusientä, purjoa, inkivääriä, valkosipulia ja timjamia öljyssä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

    Lisää chilitahna, tomaattipyree ja maustepippuri. Hauduta 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
    Lisää vesi, peruna, porkkana, selleri, mangosose ja keitetyt kidneypavut.
    Hauduta 20 minuuttia.



    Lisää kookosmaito ja hauduta 10 minuuttia.
    Lisää kiinankaali, suola, sitruunamehu ja mustapippuri.
    Hauduta 5 minuuttia.
    Lisää lopuksi ruohosipuli.

    Vinkki: Tarjoa höystö runsaskuituisen riisin kanssa.


Ylös