Karibialainen kasvishöystö

Karibialainen kasvishöystö

ANNOSKOKO: 220 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 4 kg kiinankaali, tuore
  • 0.8 kg herkkusieni, tuore
  • 1.5 kg purjosipuli, tuore
  • 0.3 kg inkivääri, tuore
  • 0.3 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.7 kg rypsiöljy
  • 0.3 kg chilitahna
  • 0.5 kg tomaattipyre
  • kg maustepippuri, jauhettu
  • 4.5 kg vesi
  • 2.5 kg peruna, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 2 kg porkkana, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 1 kg juuriselleri, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 2.5 kg mangosose
  • 3 kg kidneypapu, kypsä
  • 3 kg kookosmaito, 18 %
  • 0.09 kg suola
  • 0.1 kg sitruunamehu
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhittu
  • 0.2 kg ruohosipuli, silputtu, tuore
Vaikeusaste

Karibialainen kasvishöystö ohje

  1. Puolita kiinankaali ja suikaloi se ohueksi.
    Viipaloi herkkusienet.
    Viipoi purjo.
    Kuori ja raasta inkivääri.
    Kuullota herkkusientä, purjoa, inkivääriä, valkosipulia ja timjamia öljyssä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

    Lisää chilitahna, tomaattipyree ja maustepippuri. Hauduta 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
    Lisää vesi, peruna, porkkana, selleri, mangosose ja keitetyt kidneypavut.
    Hauduta 20 minuuttia.



    Lisää kookosmaito ja hauduta 10 minuuttia.
    Lisää kiinankaali, suola, sitruunamehu ja mustapippuri.
    Hauduta 5 minuuttia.
    Lisää lopuksi ruohosipuli.

    Vinkki: Tarjoa höystö runsaskuituisen riisin kanssa.