Kikhernecurry

Kikhernecurry

ANNOSKOKO: 220 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 5 kukkakaali, tuore
  • 0.25 inkivääri, raaste, tuore
  • 0.9 rypsiöljy
  • 2 sipuli, kuutio, tuore
  • 0.25 valkosipuli, murska, tuore
  • 0.03 juustokumina
  • 0.03 korianteri
  • 0.02 kurkuma
  • cayannepippuri, jauhe
  • 0.01 paprikajauhe
  • 3 peruna, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 2 porkkana, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 3.5 kikherne, keitetty
  • 2 vesi
  • 0.02 garam masala, suolaton
  • 5 ananasmehu
  • 2 herne, pakaste
  • 0.1 suola
  • 0.1 sitruunamehu
  • 0.2 korianteri, silputtu, tuore
Vaikeusaste

Kikhernecurry ohje

  1. Irrota kukkakaalin kukinnot.
    Kuori ja raasta inkivääri.
    Hauduta sipulia, inkivääriä, valkosipulia, juustokuminaa, korianteria, kurkumaa, cayennea ja paprikaa 5 minuuttia öljyssä.


    Lisää peruna, porkkana ja keitetyt kikherneet ja hauduta muutamia minuutteja.
    Lisää vesi, garam masala ja ananasmehu. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä.
    Freesaa tai höyrytä kukkakaali kovan kypsäksi.
    Lisää herneet, suola, sitruunamehu ja lopuksi korianteri.
    Lisää kukkakaalia curryyn sitä mukaa, kuin asetat ruokaa tarjolle.

    Vinkki: Jos käytät pakastettua kukkakaalia, lisää se hiukan ennen tarjoilua.