Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu

Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu

ANNOSKOKO: 200 G

Täyttää Parempi valinta -aterian kriteerit pääruokana. Tällä ohjeella tulee 50 pääruoka-annosta, annoskoko 200 g.

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.2 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
  • kg timjami, kuivattu
  • 1.5 kg herkkusieni, lohko, tuore
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 3 kg salaattifenkoli, viipale, tuore
  • 0.4 kg rypsiöljy
  • 0.3 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 3 kg sipuli, viipale, tuore
Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu ohje

  1. Viipaloi fenkoli ja sipuli 4 mm:n ja kesäkurpitsa 14 mm:n terillä.
    Paloittele herkkusienet neljään osaan.
    Freesaa fenkoliviipaleet ja sipuli öljyssä pannulla. Lisää hetken päästä kesäkurpitsa- ja lopuksi herkkusieniviipaleet.
    Lisää valkosipuli, timjami, mustapippuri ja kasvisliemijauhe. Hauduta kasvikset "al dente".
    Ripottele ruohosipulisilppua valmiin ruoan pinnalle.