Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali

ANNOSKOKO: 100 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.5 kg rypsiöljy
  • 2.5 kg tomaattimurska
  • 0.01 kg meirami, kuivattu
  • 0.1 kg curryjauhe
  • 0.03 kg kumina
  • 0.2 kg soijakastike
  • 2.5 kg purjosipuli, suikale, pakaste
  • 0.06 kg mineraalisuola
  • 0.2 kg korianteri, tuore
  • 6 kg kukkakaali, kukinto, pakaste
  • 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
Vaikeusaste

Intialainen kukkakaali ohje

  1. Kiehauta curry öljyssä.

    Lisää purjo, freesaa.
    Lisää kukkakaalit ja tomaattimurska sekä kumina, mineraalisuola, kasvisliemijauhe, meirami ja soijakastike.
    Sekoita ja hauduta "al dente".

    Tarjolle vietäessä ripottele pinnalle korianterisilppua.

    Käyttövinkki: Sopii broileri-, kala- ja liharuokien lisäkkeeksi.