Tonnikala-pastavuoka

Tonnikala-pastavuoka

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 4 kg kaurapasta
  • 5 kg tonnikala, vedessä
  • 2.5 kg porkkana, suikale, pakaste
  • 1.5 kg purjosipuli, viipale, pakaste
  • 1 kg palsternakka, raaste, tuore
  • 2.5 kg tomaattimurska
  • 1.5 kg juusto, raaste, 15 %
  • 9 kg vesi
  • 0.3 kg kalaliemijauhe
  • 0.01 kg kurkuma
  • 0.03 kg sitruunapippuri, suolaton
  • 0.04 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.05 kg suola
  • 0.45 kg tomaattipyree
  • 9 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.1 kg tilli, pilkottu, tuore
Vaikeusaste

Tonnikala-pastavuoka ohje

  1. Lisää voideltuun GN-vuokaan kaurapasta, tonnikala liemineen, porkkana, purjo, palsternakka, tomaattimurska ja juustoraaste.




    Valmista neste padassa. Kuumenna vesi.
    Lisää kalaliemijauhe, mausteet ja lopuksi ruokakerma. Sekoita.
    Kuumenna, kunnes mausteet liukenevat nesteeseen. Sekoita välillä.

    Kaada neste makaroni-tonnikala-kasvisseoksen päälle n. 3,8 l / vuoka.
    Paista höyryuunissa +140 asteessa 1 tunti ja +150 asteessa 10 minuuttia.
    Anna vetäytyä 20 minuuttia.
    Ripottele tilliä vuokien päälle.

    Vuokajako 1/1-65 GN
    0,800 kg (=2 l) kaurapastaa
    1,000 kg tonnikalaa
    0,500 kg porkkanasuikaleita
    0,300 kg purjoviipaleita
    0,200 kg palsternakkaraastetta
    0,500 kg tomaattimurskaa
    0,300 kg juustorastetta
    3,800 l nestettä