Lohiperhosia peruna-juurespedillä

Lohiperhosia peruna-juurespedillä

ANNOSKOKO: 260 G

96 annosta. 6 kpl 1/1-30 GN, 16 annosta / vuoka

Ainekset

96 Serving(s)

1

Ohje

  • 2.5 kg porkkana, suikale, tuore
  • 0.2 kg tilli, pilkottu, tuore
  • 7 kg peruna, suikale, tuore
  • 2 kg purjosipuli, suikale, tuore
  • 1.5 kg lehtiselleri, suikale, tuore
  • 2 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 0.12 kg rypsiöljy
  • 0.1 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.4 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 15 kg kirjolohi, medaljonki, tuore
  • 0.09 kg merisuola, hienonnettu
  • 0.06 kg sitruunapippuri, suolaton
  • 0.2 kg tilli, pilkottu, tuore
  • 0.5 kg sitruuna, lohko
Vaikeusaste

Lohiperhosia peruna-juurespedillä ohje

  1. Voitele vuoat vuokaemulsiolla.
    Suikaloi porkkana, peruna, purjo, varsiselleri ja kesäkurpitsa vihannesleikkurilla (karkea terä).
    Kuumenna öljy pannussa ja freesaa porkkana ja peruna. Lisää purjo ja varsiselleri, freesaa.
    Lisää kesäkurpitsa ja freesaa.
    Mausta juuresseos valkosipulimurskalla ja kasvisliemijauheella, sekoita.
    Sekoita lopuksi tuore tillisilppu juuresseokseen.
    Jaa juuresseos 1/1-30 GN-vuokiin, 3 l / vuoka.
    Asettele lohiperhoset juurespedin päälle, 16 kpl / vuoka.
    Ripottele lohiperhosten päälle suolaa 15 g / vuoka ja sitruunapippuria 10 g / vuoka.
    Höyrypaista 175 asteessa noin 10-15 min.
    Koristele ennen tarjoilua tillisilpulla ja sitruunan lohkoilla.

    Vuokajako 1/1-30 GN:
    3,000 l juuresseosta
    16 kpl lohiperhosia
    0,015 kg suolaa
    0,010 kg sitruunapippuria