Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras
ANNOSKOKO: 170 G
20 annosta 1 kpl 1/1 - 30 GN, 20 annosta / vuoka
Ainekset
20 Serving(s)
1Ohje
- 0.72 kg perunaruistaikina, pakaste
- 0.2 kg porkkana, kuutio, tuore
- 0.2 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
- 0.2 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
- 0.3 kg sipuli, kuutio, tuore
- kg valkosipuli, murska, tuore
- 0.6 kg jauheliha, nauta, 10 %
- 0.02 kg rypsiöljy
- kg mustapippuri, rouhe
- 0.01 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- kg suola
- kg basilika, kuivattu
- 0.07 kg tomaattipyree
- 0.4 kg kananmuna
- 1 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
- 0.4 kg emmentaljuusto, raaste, 15 %
Vaikeusaste
Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras ohje
- Painele sulatetut perunaruis-
taikinalevyt papereineen 1/1-30 GN-vuokaan. Kiertoilmapaista piirakkapohjaa 175 asteessa 15 min.
Kuutioi porkkana, paprika, kesäkurpitsa ja sipulit vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
Kuullota jauheliha. Lisää öljy ja kuutioidut kasvikset. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta seos.
Levitä jauheliha-kasvisseos esipaistetun pohjan päälle.
Riko kananmunien rakenne. Sekoita jogurtti, kananmunamassa ja juustoraaste.
Kaada jogurttimunaseos kasvisseoksen päälle.
Kiertoilmapaista 175 asteessa noin 25 minuuttia.