Mehevä sadonkorjuupiirakka

Mehevä sadonkorjuupiirakka

ANNOSKOKO: 180 G

98 annosta, 7 kpl 1/1 -30 GN, 14 annosta / vuoka

Luokka: 
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat ja pienet syötävät, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

98 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Mehevä sadonkorjuupiirakka ohje

  1. Levitä peruna-ruistaikinat 1/1-30 GN-vuokiin, 2 kpl / vuoka.
    Paista piirakkapohjia kiertoilmauunissa 175 asteessa 15 minuuttia.
    Kuutioi porkkana, paprika, kesä- kurpitsa ja sipuli vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
    Freesaa kasvikset öljyssä.
    Mausta kasvikset valkosipulirouheella, mustapippurilla, kasvisliemijauheella ja suolalla.

    Riko kananmunien rakenne rikki. Seikoita jogurtti ja kanan- munamassa, mausta suolalla.

    Jaa kasvisseos esipaistettujen piirakkapohjien päälle, 1 l / vuoka.
    Kaada kasvisseoksen päälle jogurttimunaseosta, 1 l / vuoka.
    Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta, 0,5 l / vuoka.
    Paista piirakat kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia.

    Vuokajako 1/1-30 GN
    2 kpl peruna-ruistaikinalevyjä
    1,000 l kasvisseosta
    1,000 l jogurttimunamassaa
    0,500 l juustoraastetta


Ylös