Hapankorppukuorrutettu punajuurivuoka

Hapankorppukuorrutettu punajuurivuoka

ANNOSKOKO: 70 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 2 kg punajuuri, suikale, pakaste
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • kg persilja, kuivattu
  • kg meirami, kuivattu
  • 1 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.08 kg maissitärkkelys
  • 0.4 kg sinihomejuusto, muru, 17 %
  • 0.25 kg hapankorppu, muru
Vaikeusaste

Hapankorppukuorrutettu punajuurivuoka ohje

  1. Laita maustettu punajuuri-sipuliseos GN-vuokaan.
    Sekoita ruokakerma ja tärkkelys, kaada vuokaan.
    Ripottele päälle sinihomejuusto ja viimeisenä hienonnettu hapankorppu. Paista 170 asteessa n. 35 minuuttia.
    Tarjoa esim. kalaruoan kanssa.