Espanjalainen munakas

Espanjalainen munakas

ANNOSKOKO: 300 G

48 annosta. 6 kpl 1/1-100 GN, 8 annosta / vuoka

Ainekset

1 Serving(s)

1

Ohje

  • 5.1 kg kananmuna tai kananmunamassa
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 6 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.04 kg suola
  • 0.01 kg valkopippuri, jauhettu
  • 1.5 kg paprika, kuutio, tuore
  • 2.5 kg peruna, kuutio, kypsä
  • 0.04 kg suola
  • kg paprikajauhe
  • kg timjami, kuivattu
Vaikeusaste

Espanjalainen munakas ohje

  1. Voitele GN-vuoat. Sekoita sipulit, paprikat, perunat ja mausteet. Annostele kasvikset vuokiin.
    Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia.

    Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa vuokiin kasvisten päälle.
    Kypsennä 125 asteessa noin tunti.

    Vinkki: Tarjoa munakkaan lisäkkeenä vihersalaattia ja runsaskuituista riisiä.