Aasialainen kaali-viherpapusalaatti

Aasialainen kaali-viherpapusalaatti

ANNOSKOKO: 60 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 3 kg keräkaali, suikale, tuore
  • 1.5 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1.5 kg papu, vihreä, pitkä, pakaste
  • 0.04 kg seesamöljy, tumma
  • 0.02 kg omenaviinietikka
  • kg suola
  • kg mustapippuri, rouhe
  • 0.1 kg persilja, pilkottu, tuore
  • 0.5 kg auringonkukansiemen, kuorittu
  • 0.1 kg soijakastike
Vaikeusaste

Aasialainen kaali-viherpapusalaatti ohje

  1. Raasta kaali ja porkkana hienolla terällä.

    Höyrytä papuja 2 minuuttia ja jäähdytä ne.
    Lisää seesamöljy, omenaviinietikka, suola ja pippuri kaali-porkkanaraasteeseen. Sekoita huolellisesti, jotta raaste maustuu.
    Lisää pavut.
    Lisää persilja.

    Paahda auringonkukansiemeniä 200 asteisessa uunissa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.
    Lisää soijakastike kuumiin siemeniin. Tarjoile siemenet salaatin päällä tai erikseen.

    Vinkki: Paahdetut auringonkukansiemenet sopivat hyvin myös keittojen lisäkkeeksi.