Nuppukaalicurry ja kesäkurpitsaraita

Nuppukaalicurry ja kesäkurpitsaraita

ANNOSKOKO: 230 G

Annos: currya 230 g ja kukkakaaliraita 45 g

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.1 kg hunaja, juokseva
  • 2 kg parsakaali, nuppu / lohko, tuore
  • 0.02 kg suola
  • 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0.01 kg curry, jauhe
  • 1.5 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 0.02 kg hunaja, juokseva
  • 0.13 kg maissitärkkelys
  • 0.5 kg omena, kuutio, pakaste
  • 0.7 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 2 kg vesi
  • 0.05 kg suola
  • 4 kg kukkakaali, kukinto, tuore
  • 0.02 kg korianteri, pilkottu, tuore
  • 2 kg kookosmaito, 18 %
Vaikeusaste

Nuppukaalicurry ja kesäkurpitsaraita ohje

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää curry, omena, kaali ja sipuli. Kuullota vihanneksia muutama minuutti.





    Lisää vesi, kookosmaito ja kasvisliemijauhe. Kypsennä noin 10 minuuttia.

    Suurusta kypsä kastike.
    Mausta höystö suolalla ja hunajalla.



    Sekoita jogurtin joukkoon kesäkurpitsa, korianteri ja mausteet. Tarjoa erikseen.

    Tarjoa curryn kanssa runsaskuituista riisiä ja kesäkurpitsaraitaa.