Kahden kaalin keitto
Annosmäärä
Ohje
- 0.2 kg rypsiöljy
- 2.5 kg parsa, säilyke
- 0.2 kg sipuli, pilkottu, pakaste
- 0.63 kg vehnäjauho
- 9 kg maito, kevyt, 1,5 %
- 0.142 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 1.5 kg parsaliemi (säilyketölkistä)
- 2.5 kg parsakaali, lohko, pakaste
- 2.5 kg kukkakaali, lohko, pakaste
- 0.005 kg muskottijpähkinä, auhe
- 0.035 kg suola
- 0.005 kg mustapippuri, jauhe
Kuumenna öljy.
Lisää joukkoon sipuli ja vehnäjauhot.
Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.
Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput.
Mausta keitto.
Vinkki: Keiton kanssa voi tarjota lämpimiä voileipiä.
Luokka:
Kaalit, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sydänmerkki-ateriat